Karátson Gábor Kör

Megvan a közös nevező!

2017. március 31. 16:21 - KG Kör

Hogy az iskola többé ne legyen politikai rögtönzések áldozata, a Karátson Gábor Kör által felkért pedagógusok és szakértők elkészítették húsz pontból álló javaslatukat az oktatáspolitikában követendő alapelvekre. A Párbeszéd Házában február 24-én rendezett konferencián és az ezt követő műhelymunka során a különféle meggyőződések képviselőinek sikerült közös nevezőre jutniuk.

A tervezetet, amit a parlamenti pártokkal kívánunk elfogadtatni, a sajtó képviselőinek április 4-én kedden délelőtt 10 órakor mutatjuk be a FUGA Építészeti Központban (Budapest, V.ker. Petőfi Sándor u. 5.)

Kérjük, segítse konszenzus-építő kezdeményezésünket: vegyen részt a sajtótájékoztatón, és adjon hírt a hazai közéletben ritka vállalkozásról!

 

Kapcsolat:

karatsongaborkor@gmail.com

land@tatk.elte.hu Lányi András

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kgkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4712391241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása